Ik heb een achtergrond in Kenniskunde. Dit is een methode voor informatieanalyse, bedacht door prof. dr. ir. G.M. Nijssen, waarmee een project in natuurlijke taal wordt verwoord en onduidelijkheden worden uitgesloten. Resultaat is een technisch ontwerpdocument dat zowel door u als door een programmeur te lezen is.

Ik maakte al in 1996 interactieve websites, en heb jarenlang als IT manager gewerkt. Ik heb gewerkt voor installatiebedrijven, reclamebureaus, dienstverleners, de medische sector, groothandel en retail organisaties.

Persoonlijke aandacht

Automatiseren is mensenwerk. Een goed project kenmerkt zich m.i. door de betrokkenheid van een klein team van specialisten (vanuit de organisatie en van de leverancier) die waarde toevoegen aan het project. IT projecten die niet goed lopen kenmerken zich door stijgende overhead kosten. Zet het juiste team van mensen bij elkaar om de flow te bereiken waarmee uw project succesvol wordt uitgevoerd.

Skills

Vaardigheden: .NET, Visual Basic, VBA, JavaScript, JQuery, SQL, ASP, HTML, CSS, XML
Tools: Microsoft Access, SharePoint, Visual Studio, SQL Server, Microsoft 365, Microsoft Azure, PowerShell, Power BI

Een greep uit mijn klanten

Stichting Kanjertraining

Onderhoud van de kantoorautomatisering. SQL Server met een Microsoft Access frontend. Technieken: C#.NET, Azure SQL, VBA, Microsoft Access, Microsoft Word, Microsoft Excel.

ASML

Onderhoud van een aantal Microsoft Access tools die worden gebruikt door de afdeling Strategic Sourcing & Procurement.

Congrestolkensecretariaat Amsterdam

Microsoft Access projectadministratie met een koppeling naar SharePoint. Vanuit de kantoorapplicatie wordt “met een druk op de knop” een SharePoint documentset aangemaakt voor een werkgroep. Gebruikte technieken: VBA, C#.NET, Javascript, JQuery, Microsoft Access, SharePoint Online en Powershell.